keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

Inspiroiduin vähän Nellistä ja Miasta ja päätin itsekin tehdä tälläsen vuosi kuvina jutun! Kuvien valitseminen oli ihan hirveän vaikeaa koska oli niin paljon kaikkia kivoja, mutta myös ihanaa, kun sai vähän muistella mitä kaikkea mahdollista onkaan ehtinyt yhden vuoden aikana tapahtua! Here goes:




Muutin Lontooseen tammikuun kolmas päivä, ja ekat viikot siellä oli aika rankkoja, sillä mulla oli joku ihan älytön yli kuukauden kestävä flunssa joka oli jo alkanut Suomessa. Ekat viikot meni siis maatessa uudessa kodissani ja katellen telkkaria. Onneks oli sentään paljon parempi ohjelmatarjonta kun Suomessa, ja kaikki ihanat naisten hömppälehdet oli tosi halpoja. Parannuttuani aloitin vihdoin viikon myöhässä työharjoitteluni Scancomingilla, ja olin niin iloinen kun pääsin vihdoin ihmisten ilmoille ja keskustaan! Parit ekat päivät vaan kiertelin kaupungilla hymyillen hölmösti, mutta vähitellen se meni vähän tylsäksi kun ei ollut ketään kenen kanssa olis jakanut sen kaiken. Onneksi tammikuun puolessa välissä tapasin ekaa kertaa kaverini Krissien jonka kanssa mentiin ulos (ja kännykkä hävis ekan kerran...) ja kuun lopussa oli toisen kämppikseni Allien (kuvassa) synttärit joilla mulla oli ihan superhauskaa, ja sain tutustua muihinkin paikallisiin.



Tykkäsin töihin mennessäni jäädä pari metropysäkkiä aiemmin ja kävellä kauniin Mayfairin läpi.




Heti helmikuun alussa sain ekan vierailijan kun Nelli tuli viikonlopuksi moikkaamaan Brysselistä. Oli ihana viikonloppu, ja muistan että oli ihan hirveää päästää se menemään! Onneksi parin viikon päästä menin jo vastavierailulle Nellin luokse, jolloin nähtiin myös kaveriamme Alania johon oltiin tutustuttu Tukholman reissulla. Brysselissä tulin taas kipeeksi, ja saikkuilin pari päivää kun palasin Lontooseen. :(



Maaliskuu oli ihan huippukuukausi vierailijoiden suhteen! Isä, Katja ja Elina tuli moikkaamaan mua ihan kuun alussa, ja oli ihanaa tehä niiden kanssa kaikkia turistijuttuja. Kävin esimerkiksi ekan kerran London Eyessa, joka oli aika siistiä!



Myös Hanna kävi vierailulla, mutta sillon mulla kävi taas ihan uskomattoman huono tuuri kun sairastuin enterorokkoon :D Olin sen verran kipeä että jouduin enimmäkseen makoilla kotona kun Hanna kävi shoppailemassa sun muuta. Voin kertoa että ei kyllä hetkeen ollu harmittanut niin paljon.




Pari viikkoa Hannan jälkeen sain vierailulle Väiskin, ja sillon olin onneksi jo terve ja pääsin kompensoimaan! Oli aivan uskomattoman ihanat ilmat, ja sunnuntaina Brick Lanella sain kulkea ekaa kertaa pitkästä aikaa ilman takkia hetken aikaa! Maaliskuussa!



Huhtikuussa Helena muutti Lontooseen, ja oli ihanaa kun se asu mun luona pari viikkoa, ja saatiin hetken aikaa olla roomies. Heti Helenan ekana iltana mentiin Camdeniin Carl Baratin keikalle, joka oli ihan loistava!



Helenan lisäksi Äiti, Vekku, Paavo ja Siiri tuli myös moikkaamaan, ja niille sattu just ne uskomattomat huhtikuun helteet. Istuttiin puistoissa ja syötiin jätskiä, käytiin kattomassa Thriller-musikaali ja vaikka mitä muuta.



Huhtikuun lopussa mentiin Nellin kanssa moikkaamaan Aidaa Pariisiin, ja siellä oli niin kuuma, että onnistuin polttamaan itseni :o Enpä ollut ennen tainnut tehdä sitä huhtikuussa! Käytiin Nellin kanssa Versaillesissa, ja se oli ihan niin kaunis kun olin aina kuvitellutkin.




Toukokuussa kävin suomalaisen, myös Lontoossa asuvan, kaverini Ulpun kanssa nostalgiomassa meidän vanhoja kielikurssimaisemia Mottinghamissa ja Elthamissa. Oli super-ihanaa käydä siellä taas, kaikki näytti monen vuoden jälkeenkin vielä ihan tutulta!




Nostalgia-reissun jälkeen suunnistin pohjois-Walesiin moikkaamaan kaveriani Krissietä. Voin suositella sillä suunnalla käymistä jokaiselle, aivan uskomattoman kaunista seutua!





Kesäkuussa palasinkin sitten takasin Suomeen, valmistuin, puistoilin paljon kavereiden kanssa (toi eka kuva on muuten varmaan mun lempikuva koko vuodelta!), vietin ehkä parhaat synttärit ikinä, juhlin serkun ylppäreitä ja vaikka mitä muuta. Oli kiva olla kotona!




Heinäkuussa pääsin vaikeuksien kautta kahdeksi päiväksi ruissiin Lauran kanssa, ja en oo varmaan vieläkään päässyt yli siitä miten ihana The National oli. Heinäkuun lopussa Nellin vanha kämppis Brysselistä, Lise, tuli vierailulle Suomeen ja tehtiin sen kanssa kaikkia kivoja turistijuttuja. Käytiin myös etsimässä lampaita lammassaarelta, mutta kaiken sen vaivan jälkeen emme löytäneet yhtään :( Onneksi sen jälkeen päästiin noille jättipizzoille!




Elokuussa oli Flow ja tapasin australialaisen couch-surferin Philin jonka kanssa vietin festareiden ekan illan. Oli ihan sika kivaa, ja toivonkin että pääsen joskus moikkaamaan sitä Norjaan missä se nyt asustaa! Flown lisäksi elokuuhun kuului uusi työ Holiday Innissä ja myös vähän baareilua Väiskin kanssa.




Elo-syyskuun vaihteessa lähdin Lontooseen moikkaamaan Helenaa, ja oli aivan ihanat 7 päivää! Tuli ihan järjetön ikävä kun lähdin pois, ja tekikin mieli vaan lopettaa työt ja muuttaa takasin :D Helenan lisäksi näin Lontoossa myös Krissietä, jonka kanssa vietettiin kaks ihanaa iltaa Camdenissa, josta jälkimmäisenä tavattiin hauskoja paikallisia tyyppejä (toka kuva!). Pakko sanoa että se oli kyllä varmaan yks vuoden hauskimmista illoista!




Loppusyyskuu olikin sitten aika ankea, mutta onneksi Helsingissä oli ainakin jonkin verran kauniita aurinkoisia päiviä! Olin taas kipeänä, jota vastaan yritin taistella ylläolevalla arsenaalilla :D Ei kyllä ollut ihan hirveän tehokas...




Lokakuussa kävin Moskovassa moikkaamassa perhettä, ja sain mm. ton aivan ihanan takin! Käytiin katsastamassa Annie Leibovitzin valokuvanäyttely, joka oli aivan uskomattoman kiva! Sen lisäksi käytiin ravintoloissa, shoppailemassa ja vaan oleskeltiin kotona.




Marraskuussa meillä oli tyttöjen kanssa pikkujoulut, ja siitä heti viikon päästä Aida ja Mia vietti synttäreitään aussibaarissa (niin hauska ilta!). Paljoa muuta en kyllä sitten muistakaan marraskuusta :o Taisin tehdä aika paljon töitä!





Joulukuussa oon ehtinyt vierailla Puolassa Nellin luona ja juhlinut muutamia eri pikkujouluja. Vielä olis tarkotus käydä Aidan kanssa ruotsinlaivalla ennen vuodenvaihtumista, mutta sen jälkeen otan uuden vuoden ihan mielellään vastaan! Oon tyytyväinen siitä, että oon saanut tänä vuonna aikaiseksi vaikka mitä, mutta on se siitä huolimatta ollut myös aika rankka. Ens vuodelle toivoisin vähemmän stressiä ja vähän enemmän luottamusta itseeni. Niin, ja ihan sikana kaikkia matkoja!

Hyvää joulua ja uutta vuotta ihanaiset! ♥

4 kommenttia:

  1. Ensi vuodelle toivoisin sulle myös vähemmän noita flunssia >:( <3 ihania London kuvia ja ps. kiva toi phil...

    VastaaPoista
  2. Joo niin minäkin, teen parhaani et se toteutuis! Aamun vitamiinit----->

    ps. hahahaha mut jep, olikin sika kiva 8)

    VastaaPoista
  3. ihana ♥ paitsi saatana itse toi enterorokko

    VastaaPoista
  4. OLIKIN ITSE SAATANA!!!

    kiitos ♥

    VastaaPoista